Comanda

In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport.

Taxa de trimitere prin Posta Romana va fi 10lei. Daca valoarea comenzii este mai mare de 100lei, taxa de livrare prin Posta va fi suportata de magazin, indiferent de pretul practicat de Posta Romana. Timpul de livrare poate sa difere de la o destinatie la alta, dar va fi aproximativ 3-4 zile lucratoare-exceptie facand zilele de weekend produsele NU se tin rezervate.

Comanda minima -40LEI, nu include tx.transport!!!!

Nici o comanda nu va fi expediata fara confirmarea ei prin telefon/sms sau email.

Taxa de livrare prin  Curier Expres este de 19 lei, si include taxa de rambursare a banilor, asigurarea valorii marfurilor, etc., nu include taxa pentru km suplimentari, daca localitatea nu se afla in aria de acoperire ptr. firma de curierat.  Pentru comenzi de peste 100lei, daca doriti livrarea prin curierat, taxa de livrare este gratuit-in functie de localitatea de livrare colet-la care se poate adauga tx. suplimentara-vezi pct.a).

Pentru comenzi mai mari de 350lei livrarea prin Curier Expres, este gratuita, indiferent de locatie (pe teritoriul Romaniei),in cazul in care localitatea nu este in zona de acoperita de firma. Timpul mediu de livrare este de 24 de ore pentru expeditiile loco, sau expeditiile livrate in localitati resedinta de judet, sau 48 de ore intre oricare alte doua localitati din Romania.

pct.a)In cazul in care localitatea unde doriti livrarea nu este in zona acoperita de firma de curierat, se plateste o taxa suplimentara-conform tarifelor firmei de curierat, mai exact 1,5lei/km , aceasta fiind confirmata ulterior de catre reprezentantul cufarulcuhainute.ro
Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Daca sunteti nemultumit de un produs, il puteti returna in termen de 10 zile lucratoare. In acest caz, produsul va trebui returnat in starea initiala (inclusiv in ambalajul original), iar pentru returnare va trebui sa fie suportat costul transportului, de catre client; rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 30 de zile de la retur.
Aceste dispozitii se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.
Clientul nu are dreptul sa opteze decat o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000. In cazul returnarii/inlocuirii produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client.
In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura,  etc.).

Persoanele care, din motive independente de respectare a obligatiilor din partea magazinului, refuza sau nu preiau coletul trimis prin Posta Romana/ firma de curierat vor fi inregistrate intr-o baza de date, speciala. Daca se doreste o colaborare ulterioara, vor trebui sa plateasca cheltuielile de livrare si returnare a coletului precedent, impreuna cu noua suma datorata, in avans, prin transfer bancar. In cazul nepreluarii unei comenzi disponibile pentru ridicare personala, nu se vor onora comenzi ulterioare.

Comentariile sunt inchise